Recensies van duo Guitarrazzo

Recensies van Gitaarduo GuitarrazzoReacties op de CD Amuses:

"..... Ik heb 'm vanmiddag in mijn uppie 2x achter elkaar helemaal afgeluisterd en dan wordt ie steeds mooier.

Helaas waren wij niet in de gelegenheid om bij de presentatie te zijn.  Hopelijk was het een succes en heb je alle cd's verkocht op 1 na, want die willen wij graag afnemen.

Ik kon het natuurlijk toch niet laten om die CD gelijk op te zetten. Ik vind 'm prachtig, heb echt genoten. Jullie kunnen HEEL TROTS op jezelf zijn. Ik ga er veel van genieten.
En houd er maar alvast 2 voor me apart. Ik vind het een erg leuk cadeautje!

Ik ga er morgen tijdens de rit Houten- Schiedam- Almere en weer terug lekker van genieten.

Ik heb met zeer veel genoegen naar jullie CD geluisterd. Ik luisterde in de auto en realiseerde mij dat ooit alle stukken wel een keer langs gekomen zijn bij mij maar kon van sommigen zelfs niet op de titel komen. Herkenning dus.

Wat een prachtige amuses hebben jullie gemaakt! Ook in onderlinge samenhang. En op een bijzondere manier ook heel herkenbaar als jullie tweeën. Knap hoor!

Ik heb met heel veel plezier naar jullie CD geluisterd. Daar mag je trots op zijn!

Voor mij een feest der herkenning, dit is weer zo'n CD die ongetwijfeld grijs gedraaid gaat worden.
Ik ben ook verrast door de kwaliteit van jullie samenspel. Met de mooie hoes erbij echt een aanwinst!

Zojuist hebben we bij de maaltijd jullie prachtige cd afgeluisterd. Een feest voor het oor! Zo vrolijk
en relaxed en zo echt gitaristisch, echt een heerlijke cd".

Pro Guitarra: Slotconcert van de jubileumserie 10 jaar Pro Guitarra:
“……..Maria van Dooren en Theo Franken vervolgden met prachtige en gevoelig vertolkte klassieke en licht-klassieke composities. Maria en Theo zijn een goed voorbeeld van uitstekend op elkaar ingespeelde duo-leden, die elkaar uitstekend aanvoelen. Een plezier om naar te luisteren.

Brabants Dagblad n.a.v. koffieconcert in het Stroomhuis te Neerijnen:
Zo trad dit keer een klassiek geschoold – akoestisch – gitaarduo op en juist in deze harde, stenen ruimte bleek dat de zachte klanken van de gitaar heel goed tot hun recht kwamen. Zonder versterking ook achterin heel goed hoorbaar. Verantwoordelijk hiervoor was het gitaarduo Guitarrazzo. Heel belangrijk bij het gitaarspel als duo is evenwicht in techniek en spelniveau, dit om een sluitend samenspel mogelijk te maken. Dit tweetal voldeed meestal goed aan deze voorwaarde. Een fijn en onderhoudend koffieconcert.